Onderzoek NRC: Twitter volmaakt onbetrouwbaar medium (scrol naar derde afbeelding). Dit is het enige platform van Chris Klomp

Oordeelt u zelf. Meer dan 360 reacties onder een tweet van Klomp waarin hij Eva Vlaardingerbroek beledigt en tot de grond toe afbreekt. Klomp si dan nog free lance werkzaak voor het AD waar men hem na tal van soortgelijke obsessieve kamikazeacties buiten heeft gewerkt. Het is slechts een bloemlezing. De beste man heeft inmiddels bijna 300.000 tweets verstuurd (...) en parasiteert als digitale bedelaar schooiend om donaties op het vermeende leed van anderen. Zo, dan weet u ook over wat voor een figuur we het hebben. Voorbeeldje !


 

Al een tijdje geblokkeerd, maar @chrisklomp  blijft dagelijks in mijn tijdlijn terugkomen, vooral omdat hij anderen beledigt, uitscheldt, kleineert of irriteert. Ach, 't is ook een "way of life"

Heel walgelijk! Maar daar staat hij om bekend..

Chris Klomp is het laagste van het laagste. Bizar deze "man".

Klomp is een nulliteit. Jij bent the real deal.

Tsjah, wat verwacht je van een man die pedofilie probeert te normaliseren

Chris is een loser

Chris sterft van de haat naar andersdenkende, dat is Chris op die schooltjes aangedragen, hij kan bijna niet anders, Chris wil ook geen waarheid horen, alleen zijn eigen waarheid, en dat is zo wie zo een leugen.

Chris, een rabiate linkse prutser eerste klas! De verkrachter is minderjarig, de verkrachter heeft een IQ van 65? Wat hebben we daar nu allemaal mee te maken met dat gedownplay! Een verkrachter ie een verkrachter, niet allemaal slap gelul! Je blijft met je tengels van anderen af.

@chrisklomp  is erg ziek in zijn hoofd

@chrisklomp  heeft geen principes, maar doet alles voor zijn walgelijke linkse vooroordelen. Het is een miezerig journalistje

Meteen na het plaatsen van je tweet is klompje ook even van Twitter af. Heel toevallig allemaal weer, met oppernarcist in de weetnietskunde klomp.

Chris is een stumperd. Niet teveel woorden aan vuil maken.

Ach Chrisje is een remspoor. Ik zou niet in zijn kelder durven kijken, er zitten vast doodsbange linkse volgelingetjes opgesloten die elke dag naar zijn oneliners moeten luisteren.

@chrisklomp

 is heel erg, zou hem sieren als hij dit soort domme stukjes eens in een landelijke krant zou plaatsen en kijken wat de lezers er van vinden. Hij bashed alles wat ook maar iets rechts is. Hij voelt zich links superieur, walgelijke journalist!

Chris is journalist, die horen geen eigen mening op papier te zetten, daar haat het al mis bij dit linkse etterbakje

Dus als je rechts bent dan ben je sowieso fout? Vreselijk narcistisch mannetje die klomp

@chrisklomp

 is een tragische lutser. Laat hem, zou ik zeggen.

Deze man is totaal niet serieus te nemen. Is gewoon een zielige verschijning.

Die Chris Klomp is een ordinaire plaatmongool met zijn ultra linkse broddelwerk. En zo te zien net zo'n smeerpijp als Francisco van Jole.

Negeren. Het feit dat hij Wilders er zelfs in dit verkrachtingsverhaal bij haalt om zijn kortzichtige publiek te behagen geeft wel aan met wat voor figuur je te maken hebt.

En altijd weer dat constante bedelen om een aalmoes.

De eerste de beste aan lager wal geraakte junk heeft zelfs nog meer zelfrespect dan deze loser.

 

Laat hem toch..zijn IQ is nml niet hoger dan 65..

 

O dat is zo'n flapdrol die zegt geld te verdienen met Twitter. Daar zit een block op gelukkig

Chris is de vlees geworden narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Dat weet hijzelf stiekem ook wel, maar zolang er nog mensen aandacht schenken  aan zijn geleuter, gebruikt hij dat als brandstof voor zijn stoornis.

Het is walgelijk . Deze man is zwakzinnig- hoe kan je zo’n daad van zo’n primaat verdedigen?? En dan die argumenten van die man - bah !!!!

ChrisKlomp  is de grootste imbeciel van t land

Vies mannetje Chris Klomp NSB er

Hoernalist chris klomp op zijn best

Principes? Chris? Die heeft daar geen last van.

Typisch Klomp, hij verwijt continu anderen wat hij zelf praktiseert. Ergens ben ik overtuigd dat hij donders goed weet hoe hij de onderbuikgevoelens aanspreekt bij zijn linkse  volgers. Jammer dat journalisten niet meer neutraal zijn. Waardeloos eigenlijk...

Wat een miezerig mannetjes die @chrisklomp

 Oooohh Chris klomp is een hypocriete balzak. Wees geen Chris.

Aan de hand van dit stukje beoordeel ik die man als stakker eerste klas.

Wat een zielig mannetje !

Die man deugt niet. Is gewoon een linkse klootzak.

Chris is pedofielen vriendje

Klomp kiest steevast voor de dader. Soms terecht. Vaker is het een pavloviaans theaterstukje. Vooral als de daders allochtonen zijn. Dan naait Chris uit pure scoringsdrift het slachtoffer met onverholen graagte nog een keer of wat. Dat is geen journalistiek maar blind activisme.

negeer die sukkel toch, is alleen maar op aandacht uit

Veel te veel aandacht voor @chrisklomp , is ie niet waard. Ik heb m 1x onder tafel geveegd en daarna reageert ie niet meer, omdat ie niet tegen argumenten op kan

Is geen journalist, is een activist.