U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

^ De Nieuwe cover van de herziene uitgave (derde druk)

 

 ^ Maaike Vaatstra (nu Terpstra) in 2011

 

 ^ Maaike Vaatstra in december 2013. Gesloopt door het OM, justitie, politie en de laatste 2 jaar vooral door haar ex-man Bauke en haar kinderen....

 ^ Is dit de moordenaar van Marianne? Jasper Steringa? Lees het boek en die vraag wordt glashelder beantwoord met: 'Nee'

 

Of is dit de moordenaar van Marianne: Ali Houssein Hassan (Ali Heval). Lees het boek en die vraag wordt even helder als overtuigend beantwoord met: 'Ja'

Marianne Vaatstra. Als doden konden spreken.....

 

Nieuwsarchief februari 2015


 

 

Nieuwe, finale ontknoping aanstaande in heruitgave (feitelijk een derde druk) van 'Het Verboden dagboek van Maaike Vaatstra, deel II'. 


DONGEN, dinsdag 24 februari 2015 - De zaak Marianne Vaatstra staat op het punt van een - nu  - finale ontknoping. Nadat de Main Stream Media het boek dood hadden gezwegen komen auteur Hans Mauritz en co-auteur Wilhelm D. Ites binnenkort naar buiten met nieuwe, alles onthullende feiten. Loopt er voor het hof in Amsterdam nog een apel-procedure in kort geding van het door de auteurs (toen nog Mauritz en Wim Dankbaar) verloren kort geding van december 2013, over enkele dagen zal in deze procedure vonnis worden gewezen. Los van de uitkomst zal duidelijk worden dat al hetgeen in het boek is weergeven niets anders dan de waarheid behelst maar zal ook duidelijk worden dat Maaike Vaatstra in weerwil van de inzet van het lopende geding heeft aangegeven volledig achter de inhoud van het boek te staan.


[ klik hier voor een vergroting van de afbeelding van de cover ]

De derde druk van 'Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra' wordt uitgeven als 'Deel II' en zal niet worden gepubliceerd onder co-auteurschap van Wim Dankbaar die wel aan het eerste deel, de eerste en tweede druk, verbonden was. 

Kort voor de uitgifte van de nieuwe uitgave, waarin is verwerkt een nieuwe allesbepalende en alles verklarende ontwikkeling, zullen alle landelijke media een persmap ontvangen met daarin het nieuwe manuscript en een CD-rom met daarop nooit eerder vertoonde, onthullende beelden en audio-opnames die de Vaatstra-zaak, ondanks de veelzeggende onthullingen in de eerdere drukken, volledig op z'n kop zal gooien. 

Afbeelding boven: de cover van de herziene uitgave van Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra'. Klik hier voor een vergroting.


Alle 'volgers' en betrokkenen zullen per e-mail op de hoogte worden gebracht. Wilt u ook geïnformeerd blijven? Mail dan naar Info@Novio-Media.nl en u ontvangt steeds de nieuwste updates. Over enkele dagen vindt u op deze site verdere informatie als aangekondigd.