U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

^ De Nieuwe cover van de herziene uitgave (derde druk)

 

 ^ Maaike Vaatstra (nu Terpstra) in 2011

 

 ^ Maaike Vaatstra in december 2013. Gesloopt door het OM, justitie, politie en de laatste 2 jaar vooral door haar ex-man Bauke en haar kinderen....

 ^ Is dit de moordenaar van Marianne? Jasper Steringa? Lees het boek en die vraag wordt glashelder beantwoord met: 'Nee'

 

Of is dit de moordenaar van Marianne: Ali Houssein Hassan (Ali Heval). Lees het boek en die vraag wordt even helder als overtuigend beantwoord met: 'Ja'

Marianne Vaatstra. Als doden konden spreken.....

 

De herschreven versie van Maaike's dagboek, inclusief duidingen 


 

De door auteur Hans Mauritz herschreven versie van Maaike Vaatstra's dagboekje (deel 1) en Wim Dankbaar (deel 2) vormt hoofdstuk 4 van 'Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra'. Het was om die weergave dat het boek werd verboden doch evenwel zonder het gewraakte hoofdstuk mocht worden gepubliceerd. Ook voor die versie van Maaike's dagboek geldt niet langer het auteursrecht vanwege een eerdere rechtmatige openbaarmaking dan wel vanwege de feitelijke toestemming van Maaike Terpstra welke hoe dan ook nimmer door haarzelf is herroepen.

 

11/09/2017 - De links naar het dagboek zoals deze op deze pagina aanklikbaar waren zijn tijdelijk verwijderd in verband met een lopende cruciale rechtszaak !